Winkelwagentje  0 Artikelen - €0.00
Valuta:

Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


We hebben deze privacyverklaring geplaatst om zijn stevige inzet voor privacy te tonen. We gaan er ook mee akkoord onze informatie en praktijken bekend te maken en u te informeren over:
- Welke persoonlijk identificeerbare informatie van jou (of persoonlijk identificeerbare informatie van derden) wordt verzameld van? U via onze website

- De organisatie die de informatie verzamelt

- Hoe informatie wordt gebruikt

- Met wie informatie kan worden gedeeld

- Welke keuzes zijn u beschikbaar voor het verzamelen, gebruiken en verspreiden van deze informatie

- Het soort beveiligingsprocedures die er zijn om het verlies, misbruik of wijziging van informatie onder onze sites te beheersen

- Hoe u eventuele onnauwkeurigheden in de informatie kunt corrigeren

Wij vragen informatie van de gebruiker op ons bestelformulier bij het maken van een aankoop. Hier is waar een gebruiker hun contactgegevens moet verstrekken, zoals naam, adres, verzendgegevens en creditcardnummer en vervaldatum. Deze informatie wordt gebruikt voor factuurdoeleinden en om de klantenbestelling te vullen. Als we problemen hebben met verwerking en bestelling, gebruiken deze informatie ook contact met onze klanten.

Onze sites database volgt het verkeer door onze site. Deze informatie wordt gebruikt om algemene statistieken op te stellen en is niet op een individueel niveau opgenomen. Dit omvat IP-adressen (internetprotocol), browser type, ISP (internet service provider), verwijzende / uitzettingspagina's, platformtype, datum / tijdstempel en aantal klikken om trends te analyseren, de site te beheren, de gebruikersbeweging te bewegen is het aggregaat . De statistieken helpen ons om te bepalen welke producten en diensten onze leden en gasten het beste dienen.

Zo is de privacy van degenen die onze website bezoekt voor ons van groot belang. Wij houden zich aan de hoogste ethische normen van de industrie. We verzamelen automatisch gegevens van iedereen die onze site bezoekt, terwijl andere informatie naar eigen goeddunken wordt verkregen. Het enige doel hierbij is om de ervaring van individuele klanten hier te verbeteren op de website Beveiliging We nemen alle voorzorgsmaatregelen om onze gebruikersinformatie te beschermen. Wanneer u gevoelige informatie online verzendt, wordt uw informatie zowel online als offline beschermd.

Wanneer ons registratieformulier u vraagt ​​om gevoelige informatie in te voeren, zoals creditcardgegevens, worden deze gegevens gecodeerd en beschermd met de state-of-the-art-encryptie-software, Secure Socket Layers (SSL's). Terwijl u op een veilige pagina, zoals uw bestelformulier en tijdens het afrekenproces, een onderpictogram verschijnt onderaan uw webbrowser. Als u niet op een beveiligde pagina staat, verschijnt er geen vergrendelingspictogram.

Terwijl we SSL-encryptie gebruiken om online gevoelige informatie (zoals uw creditcardgegevens) online te beschermen, doen we alles in ons vermogen om onze gebruikers off-line te beschermen. Al onze gebruikersinformatie en niet alleen de hierboven vermelde informatie is beperkt in onze Kantoren. Alleen onze medewerkers die de informatie nodig hebben om een ​​specifieke baan te vervullen, krijgen toegang tot sommige persoonsgegevens die u als verzendadres voor verzendingsdoeleinden heeft. Alle medewerkers zijn volledig op de hoogte van onze veiligheids- en privacypraktijken en worden bijgewerkt als nieuw beleid wordt toegevoegd of herzien . Tenslotte worden de servers die wij persoonlijk identificeerbare informatie opslaan in een beveiligde omgeving onder beperkte toegang bewaard.

Terug