Winkelwagentje  0 Artikelen - €0.00
Valuta:

Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


V: Welke betalingsmethoden accepteer je?

A: Wij accepteren visum creditcard en Western Union. Let op: door de grote hoeveelheid bedrieglijke fraude op het internet kunnen we alleen verzenden naar het factuuradres dat bij uw creditcardmaatschappij staat vermeld. Daarom probeert u schoeisel te verzenden naar een adres dat niet bij uw creditcard is aangevraagd Bedrijf zal leiden tot een geweigerde transactie.

V: Waarom zijn de artikelen op jouw website veel goedkoper dan andere websites?

A: De online-kick-omgeving is concurrerend. Er zijn vele gevestigde verkopers die er al jaren met ervaring hebben en klanten herhalen om hun succes te ondersteunen. We zijn een nieuwe ingang voor deze lijn en we willen hier even blijven. Door onze wens naar succes nemen we de kans om de winsten te slagen om klantenbinding te genereren. We weten dat wanneer je een item van ons koopt, ga je ergens anders winkelen. Ook als e-winkel kunnen we onze prijzen tot een minimum houden door lage overheadkosten, waardoor de besparingen doorgegeven worden aan ons groeiende, toegewijde klantenbestand.

V: Hoe lang is de levering?

A: Over het algemeen duurt het ongeveer 3-5 dagen door EMS, Fedex, DHL

V: Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

A: Wij sturen u de track informatie en track website. En normaal zullen we uw schoenen door EMS leveren, en de EMS website
is ems.com.cn/english.htmlU kunt de verzendstatus op elk gewenst moment controleren. Wij zijn altijd beschikbaar voor klantencommunicatie tijdens en na uw aankoop om de gemoedsrust en de tevredenheid van het gekocht product te bieden.

Terug